EL VIDEOJOC

GP500

Passió a fons al teclat

EL VIDEOJOC

GP500

Passió a fons al teclat

EL VIDEOJOC

GP500

Passió a fons al teclat

videojoc-gp500

Suar literalment davant la pantalla per la tensió de mantenir la primera posició fins al final. Vibrar amb la cridòria eixordadora del públic a la recta del circuit de Montmeló tot portant a l’Àlex Crivillé a la victòria del Gran Premi de Catalunya. Tot això ho aconseguia de debò el GP500, un videojoc que reproduïa amb gran fidelitat el Mundial de motociclisme.

Desenvolupat per la companyia nord-americana Microprose, el GP500 va revolucionar en el seu moment el món dels simuladors de motociclisme. Ràpidament es va convertir en el joc més aclamat de la seva categoria i encara avui es recorda com un dels millors jocs de motor de la història. Es caracteritzava pel seu realisme, per uns gràfics més que notables per la seva època i que, al ser només per PC, ho deixava tot a l’habilitat a l’hora de controlar el teclat.

Va sortir a la venda el 1999 i comptava amb les llicències oficials d’equips, pilots i circuits del Mundial de 1998 en la categoria de 500 cc. Tot i no incloure els 250 i els 125 cc, la tria del pilot seguia sent difícil entre els Doohan, Crivillé, Biaggi, Barros, Checa…

Tant èxit va tenir el GP500 que durant anys els seus aficionats més fanàtics li han donat continuïtat en el temps (veure web) editant noves versions de motos, cascs, circuits o pilots per actualitzar-lo i poder-lo seguir gaudint amb les novetats de cada temporada.

EL VIDEOJOC: GP500
|  FOSBURY.CAT  |