LA PROMESA

Àngel Fabregat

- 18 anys -
Tirador d’esgrima

LA PROMESA

Àngel Fabregat

- 18 anys -
Tirador d’esgrima

LA PROMESA

Àngel Fabregat

- 18 anys -
Tirador d’esgrima


L’ESGRIMA ÉS UN D’AQUELLS ESPORTS DELS QUALS RARAMENT ES PARLA O EN TRANSCENDEIX PRÀCTICAMENT RES. TOT I AIXÒ EL NOM D’ÀNGEL FABREGAT COMENÇA A SER CONEGUT ENTRE ELS POCS AFICIONATS I SEGUIDORS D’AQUESTA DISCIPLINA.


El tirador del Montsià se n’ha anat a Madrid a “fer les espanyes” i consolidar la seva formació en paral·lel entre estudis i esport per tal d’arribar als Jocs Olímpics de Río 2016 amb aspiracions de lluitar per les medalles. El seu paper destacat en les competicions dels darrers anys, tant a nivell d’equip com en competició individual, li confereixen de forma destacada la condició de promesa. De totes totes.

Àngel Fabregat és tirador del Sala Esgrima Amposta i aquest any, tot just, compleix la majoria d’edat. De moment ja entrena amb l’equip espanyol, viu i compagina estudis a la residència Blume i entrena a les instal·lacions de l’INEF. Allà, assegura, perfecciona la seva esgrima de cara a les properes grans cites internacionals. Ja és campió de Catalunya júnior i sènior i també ha estat medallista europeu. El gran èxit, però, va arribar en el passat Mundial de Kuwait on va contribuir a la medalla d’or per equips de la selecció espanyola. Fins ara no hi havia aquesta competició i la fornada de la qual forma part Fabregat l’ha estrenada per la porta gran.

Fabregat vol quedar-se a Madrid els quatre anys i exhaurir les seves possibilitats. És un exemple d’emigració forçosa que el d’Amposta s’agafa de forma positiva. Si vol ser algú al món de l’esgrima, ha de seguir exigint-se dia a dia, entrenament a entrenament i, sobretot, competició a competició. Sap que està al pas on, sovint, es perden moltes promeses, en el trànsit de júnior a sènior, però confia en seguir portant l’espasa amb encert.

angel-fabregat-seleccio

LA PROMESA: ÀNGEL FABREGAT
|  FOSBURY.CAT  |