MITJA PART

FOTOS

MITJA PART

FOTOS

MITJA PART

FOTOS

JÚLIA BARGALLÓ GUANYA A PILA VALLE D’AOSTA

julia-bargallo-esqui

La corredora d’esquí alpí del CAEI, Júlia Bargalló, integrant de l’equip femení d’esquí alpí de la RFEDI, es va proclamar campiona d’eslàlom (SL) FIS CIT celebrat a Pila Valle d’Aosta (Itàlia). La catalana venia de Suïssa de disputar dos gegants de Copa d’Europa a Zinal (Suïssa) en els quals no es va sentir gaire còmoda, però va saber superar les dificultats i aconseguir un gran resultat.

FOTOS: FCEH


ARRENCA LA DIVISIÓ D’HONOR CATALANA

club-rugby-tarragona

Amb el canvi d’any va començar la Divisió d’Honor Catalana. Un dels partits de la primera jornada va tenir lloc a les instal·lacions del Congost de Manresa on els Voltors de Tarragona van sortir amb moltes ganes i aconseguiren guanyar el partit amb un resultat de 12-16.

FOTOS: CLUB RUGBY TARRAGONA


ENS AGRADEN LES GRADES PLENES

hoquei-mataro-arenysdemunt

Quin goig que fa quan veus els pavellons, els estadis o on sigui que s’hi fa esport, plens com en aquesta imatge, corresponent al derbi maresmenc de la Primera Estatal d’hoquei patins entre el Mataró i l’Arenys de Munt. El partit va acabar amb victòria dels de la capital però el més important és que arreu es mantingui la flama encesa de l’afició a l’esport.

FOTOS: ANNA ALUART


LA PRIMERA BANYADA DE L’ANY

primera-banyada-de-l'any

És una tradició amb més component lúdic i social, de ritual, que no pas esportiu però molt comuna a tot el litoral català la de començar l’any fent la primera banyada. Centenars de persones fan cas a les iniciatives organitzades per clubs de natació o nàutics i estrenen l’1 de gener al matí o al migdia intentant nedar de forma ben intensa per així no notar la temperatura gèlida de l’aigua.

FOTOS: CN MATARÓ


MITJA PART: FOTOS
|  FOSBURY.CAT  |