MITJA PART

VÍDEOS

MITJA PART

VÍDEOS

MITJA PART

VÍDEOS

YOUTUBE

TOUCHDOWN ESPECTACULAR DE MARTAVYS BRYANT

L’inici de la post-temporada de la NFL ens va deixar amb un Touchdown espectacular i difícil dels Steelers, que en aquell moment semblava decidir, tot d’un plegat, el partit contra els Bengals. Martavys Bryant signa una recepció o ‘catch’ espectacular, en què rep a una mà i recepciona correctament ajudant-se de la cuixa i caient. Dels millors dels darrers temps.


L’HANDBOL FEMENÍ, CADA COP MÉS ESPECTACULAR

No descobrim la sopa d’all, perquè cada cop més gent ho coneix, però l’handbol femení no para de créixer en nivell i en espectacularitat. El darrer Mundial en va ser una prova fefaent, amb el protagonisme sorprenent d’una Holanda que es va plantar a la final arribant a desafiar la poderosa Noruega. I tot això, en el millor dels ambients. Un espectacle total.


ASSAIG COL·LECTIU A LA CARRERA

La Champions Cup és la màxima competició per a clubs de rugbi d’Europa i mostra a cada jornada el millor nivell, amb un joc directe i espectacular. Amb uns equips plens d’estrelles, cada cop costa més veure jugades com aquest espectacular assaig col·lectiu dels Ospreys culminat per Tom Habberfield.


ELS DRACS GUANYEN EL CLÀSSIC I LA FINAL

Al camp de Badalona Sud es va disputar la final de la Copa catalana de futbol americà, una disciplina que dia a dia veu com augmenta el nombre de practicants i amb ell el nivell global a casa nostra. Un clàssic entre els Badalona Dracs i els Hospitalet Pioners era el menú del dia i el nivell dels amfitrions va ser clarament superior i els va valdre la victòria final.


MITJA PART: VÍDEOS
|  FOSBURY.CAT  |