MITJA PART

FOTOS

MITJA PART

FOTOS

MITJA PART

FOTOS

TEMPORADA HISTÒRICA DE L’UNI GIRONA

11154919_10153252757238454_2261485164028310445_o
campionescadet15

Aquesta està sent sens dubte la millor temporada a la història de l’Uni Girona. Després que el primer equip del Spar-Citylift es proclamés campió de la Lliga Femenina, els equips de base també l’estan acompanyant. A la foto, el cadet campió de Catalunya i que jugarà els Estatals (com també ho farà el júnior que va ser tercer de Catalunya).


CAMPIONS EN BUSCA DE L’ASCENS

Granollers_B_1415
Salle_Bonanova_1415_bona

Aquí veiem els equips de Granollers B i La Salle Bonanova, campions respectivament de 1a Estatal (grup D) i Lliga Catalana d’handbol. Juntament amb els segons classificats (Sant Martí Adrianenc i Bordils B) buscaran l’ascens de categoria. Sigui com sigui, la seva ja és una gran temporada.


SIS CATALANS DE BEISBOL A TOLOUSE

beisbol1
beisbol2

Sis jugadors catalans van viatjar a Toulouse per a realitzar els ‘Tryouts‘ de la MLB Europa de Beisbol. L’objectiu de les proves és seleccionar un grup de jugadors europeus per al ‘MLB European Elite Camp‘, esdeveniment que enguany es celebrarà del 2 al 21 d’agost a Hoofddorp, Holanda.

Els jugadors que van fer aquest viatge ‘express’ van ser Eric Izquierdo, Álex Flores, Ángel Aguado, Eloi Puigferrer, Alejandro Martín i Roibert Decena.

Fotos: FC Beisbol i Softbol

 


LA DIAGONAL ES TORNARÀ A OMPLIR DE RUNNERS

dir1
dir2

Per tercer any consecutiu, la Diagonal serà per un dia pels “runners”. La 3a Cursa DIR-Guàrdia Urbana se celebrarà el diumenge 31 de maig i recapta fons per la investigació del Càncer Infantil que lidera l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron.

Les inscripcions (ja hi ha més de 5.500 inscrits) es poden fer a www.dir.cat/cursa-barcelona fins el dilluns 25 de maig. El dissabte abans de la cursa es correrà la 2a Cursa DiR Kids que ja té més de 150 inscrits.

MITJA PART: FOTOS
|  FOSBURY.CAT  |