ESCALFAMENT

EL PODI


podi-adel-mechaal-2

2n

podi-gisela-pulido-1

1r

podi-seleccio-catalana-3

3r

GISELA PULIDO, ADEL MECHAAL I SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA

gisela-pulido

1. GISELA PULIDO

La surfista de 21 anys ha guanyat el seu 10è títol mundial de kite surf (surf d’estel) i recupera un guardó que se li va escapar el 2014 després de 9 anys consecutius al capdamunt del podi. La catalana, resident a Andalusia, ha aconseguit el campionat després que s’anul·lessin les 3 darreres cites del calendari a causa del mal temps. Pulido ha pujat al podi a totes les proves disputades i ha fet valer el triomf obtingut el mes d’agost a St. Peter Ording per superar la seva gran rival, la polonesa Winkowska. Pulido també ha guanyat el mundial en la disciplina de “big air” amb piruetes fora de l’abast de la resta de competidores.

adel-mechaal-podi

2.ADEL MECHAAL

El migfondista de Palamós ha aconseguit el seu primer gran podi internacional en el campionat d’Europa de Cros, en què s’ha penjat la medalla de bronze en una prova de més de 10 quilòmetres (lluny de les seves proves habituals, entre els 1.500 i els 5.000 metres llisos). Mechaal continua trencant registres després del doble or al campionat d’Espanya d’atletisme i aspira a participar en els Jocs de Río liderant l’equip espanyol de mig fons. A Hyères (França), Mechaal també va aconseguir l’or per equips després dels bons resultats d’altres atletes residents a Catalunya com Ayad Lamdassem o Ilias Fifa.

seleccio-catalana-podi

3. SELECCIÓ CATALANA FUTBOL SALA

Les jugadores entrenades per Christian Roldan s’han endut la medalla de bronze de l’europeu disputat el mes de desembre a Santa Coloma de Farners, fent companyia a Rússia i a la República Txeca en posicions de podi. És la quarta vegada que el combinat català aconsegueix una medalla després de la plata obtinguda el 2004 i els bronzes de 2009 i 2011, que omplen un palmarès on continua brillant amb llum pròpia el títol mundial de 2008.

EL PODI: GISELA PULIDO, ADEL MECHAAL I SELECCIÓ CATALANA FUTBOL SALA
|  FOSBURY.CAT  |