ESCALFAMENT

EL PODI


gerard-descarrega-podi2

2n

sebastian-mora-podi1

1r

laura-orgue-podi3

3r

SEBASTIÁN MORA, GERARD DESCARREGA I LAURA ORGUÉ

sebastian-mora

1. SEBASTIÁN MORA

El ciclista de Vila-real (Plana Baixa) s’ha proclamat campió d’Europa en dues disciplines de la pista: en Scratch, una prova individual, i en madison, fent parella amb Albert Torre, després d’executar a la perfecció la tàctica de guanyar volta en el primer tram de la competició. Això no és tot: a la copa del món de Cali, Torre i Mora han tornat a ser protagonistes, aconseguint la medalla de plata al madison després de guanyar una volta decisiva en el tram final de la competició. El camí dels Jocs, de moment, és immillorable!

gerard-descarrega

2.GERARD DESCARREGA

L’atleta reusenc s’ha proclamat subcampió del món dels 400 metres llisos en categoria T11 en el mundial disputat a finals d’octubre a Doha (Qatar). Descarrega va endur-se la medalla de plata després que els dos primers classificats, brasilers, fossin desqualificats per incomplir el reglament, i que un d’ells, l’endemà, fos finalment readmès. El del Baix Camp, que participa en la categoria de cecs, va aconseguir un nou rècord d’Europa (el segon en dos dies, després de batre’l també a la semifinal) amb un temps de 51’28, fent parella amb el guia Marcos Blanquiño.

laura-orgue

3. LAURA ORGUÉ

La primera esportista a repetir podi #Fosbury és la igualadina Laura Orgué, a qui ja vam destacar al número 3 de la revista. Però és que la fita assolida és impressionant: aquest mes d’octubre Orgué s’ha proclamat, per quarta vegada consecutiva, campiona de la copa del món de quilòmetre vertical i per primera vegada campiona del món d’skyrace. Un èxit que la situa com la corredora de muntanya més llorejada de la història, superant els 4 títols mundials d’Emelie Forsberg. Orgué, que ve de l’esquí de fons, ja prepara la temporada d’esquí de muntanya. Triomfarà.

EL PODI: SEBASTIÁN MORA, GERARD DESCARREGA I LAURA ORGUÉ
|  FOSBURY.CAT  |