LA INSTAL·LACIÓ

L’ÍTACA DELS ROCÒDROMS CATALANS

:Climbat La Foixarda

L’INSTAL·LACIÓ

L’ÍTACA DELS ROCÒDROMS CATALANS

:Climbat La Foixarda

L’ÍTACA DELS ROCÒDROMS CATALANS

:Climbat La Foixarda

CLIMBAT LA FOIXARDA

:Climbat La Foixarda – Barcelona
www.climbat.com

Camino Foixarda, 14 – 18, 08038 Barcelona


El centre d’escalada :Climbat La Foixarda és l’espai d’aquestes característiques més gran i complet de Barcelona. Situat al cor de la muntanya màgica de Montjuïc, el rocòdrom recull tota l’herència de l’espai tradicional d’escalada de la ciutat, i és que els grans escaladors barcelonins han començat a practicar aquest esport precisament a La Foixarda, on cada dia es concentren centenars d’esportistes amb ganes de calçar-se els peus de gat. Aprofitant un antic pavelló –construït durant les Olimpíades de Barcelona- tot just davant d’aquest centre neuràlgic, l’empresa asturiana Top30 va instal·lar la que seria la infraestructura d’escalada més important de tota la Península Ibèrica.

Des de l’any 2011, :Climbat La Foixarda s’ha consolidat com un centre de referència a tot el món, gràcies a l’amplitud de les seves instal·lacions (més de 3000 metres quadrats) i a la qualitat de la seva oferta en el món de l’escalada. Fruït d’aquesta conjunció, el rocòdrom barceloní ha pogut acollir proves de la Copa del món d’escalada i és un dels emplaçaments habituals de les competicions catalanes i espanyoles, ja que no existeix cap centre al país amb aquestes característiques.

I què és el que fa de :Climbat La Foixarda un lloc diferent? Sens dubte l’amplíssima oferta d’infraestructures i activitats. Per una banda, el centre disposa de fins a tres parets verticals d’entre 9 i 12 metres d’alçada, una paret de velocitat de 12 metres d’alçada i un rocòdrom desplomat que arriba fins als 15 metre d’alt. Sens dubte, aquesta és la joia de la corona de :Climbat La Foixarda i on hem pogut veure en directe als millors escaladors del planeta, com Adam Ondra, Sasha DiGiulian o Edu Marin.

L’oferta escaladora es completa amb dues zones ben diferenciades d’escalada en bloc. Una primera amb un plafó desplomat a 45 graus i una altra amb una estructura en forma de bolet que s’ha utilitzat en proves del Campionat del món d’escalada en bloc.

climbat-foixarda

Més de 150 vies

A :Climbat La Foixarda disposen de més de 150 vies d’escalada de tots els nivells i desenes de bloc marcats, que els seus socis i visitants poden gaudir cada vegada que s’apropen al centre. Però això no és tot, ja que un dels puntals del centre és la promoció d’aquest esport, i és per això que s’organitzen regularment cursos per aprendre a escalar i durant el curs escolar es realitza l’Escola Infantil d’Escalada, on més d’un centenar de nens gaudeixen d’un esport extraescolar apassionant totes les setmanes.

Malgrat que aquest és un centre d’escalada, no només ens centrem en aquest esport. A banda d’estructures d’exercicis d’entrenament i d’una zona d’slackline, també hem desenvolupat un programa de Casals d’estiu i d’aniversaris per als més petits. Per a aquestes activitats tenim un complet circuit d’aventura, tant a peu de terra com en alçada, amb tirolines i diversos ponts tibetants.

Finalment, destacar la qualitat dels serveis bàsics que ofereix el centre: vestuaris, botiga de material d’escalada o bar. A banda dels 2000m2 de jardí que serveixen de complement ideal per a unes instal·lacions molt completes de per si.

INSTAL·LACIÓ: :CLIMBAT LA FOIXARDA
|  FOSBURY.CAT  |