ESCALFAMENT

EL PODI


QueraltCastellet-podi2

laia-sanz-marc-coma-podi1

marcpaugasol-podi3

MARC COMA I LAIA SANZ, QUERALT CASTELLET I GERMANS GASOL

laia-sanz-marc-coma-fosbury

1. MARC COMA I LAIA SANZ

Els dos grans protagonistes de la Fosbury #09 van guanyar el Ral·li Dakar per cinquena vegada a les seves carreres. Marc Coma va patir davant la potència de les Hondes, però va acabar imposant la seva experiència davant Barreda, Gonçalves i companyia i potser farà el salt a la categoria de cotxes per a l’any vinent.
La pilot del Baix Llobregat va guanyar amb solvència la categoria femenina i va aconseguir els seus millors registres històrics, amb el 9è lloc a la general i un top5 en una de les etapes més dures d’aquesta edició, dues fites mai assolides abans per una dona pilot de motos al Dakar.

QueraltCastellet

2. QUERALT CASTELLET

La sabadellenca va batre tots els seus registres al campionat del món de snowboard disputat a Àustria a mitjans de gener. La rider catalana va aconseguir la medalla de plata, només per darrere de la xinesa Cai Xuelong, i és la primera catalana en pujar al podi en una cita mundialista de surf de neu. Castellet s’ha tret l’espina clavada de la final dels jocs olímpics de Sotxi’14 i assoleix un èxit que perseguia des de feia anys.

marcpaugasol

3. GERMANS GASOL

Pau Gasol i Marc Gasol són els primers germans de la història en participar en un all star des del cinc inicial, després de ser dos dels jugadors més triats en la votació que organitza la NBA.
El Pau és el líder del joc interior d’uns irregulars Chicago Bulls i torna a rebre lloances després de dues temporades fosques als Lakers. El Marc ha fet un pas de gegant per liderar els Grizzlies entre els millors i ha sonat amb força durant setmanes com a candidat a l’MVP de la competició.

EL PODI: MARC COMA I LAIA SANZ, QUERALT CASTELLET I GERMANS GASOL
|  FOSBURY.CAT  |